Ingredients:
- 200 grs de pèsols
- 200 c.c. de llet
- 50 c.c. crema de llet
- 2 fulles de gelatina
- oli
- sal
- formatge Feta
- torradetes
Preparació:
Saltegem els pèsols a una cassola durant 5 minuts, afegim la llet i ho fem coure.
Posem la crema de llet al foc i quan sigui calenta li posem la gelatina que tenim hidratada.
Triturem els pèsols, els incorporem a la crema de llet amb la gelatina i ho posem amb motlles de silicona omplint-los una mica més de la meitat. Ho posem al congelador. Esmicolem el formatge feta fins que sigui una pasta. Traiem els motllos del congelador, li posem la crema de formatge, deixem descongelar els posem damunt d'una torradeta i ja podem servir.
Saltegem els pèsols a una cassola durant 5 minuts, afegim la llet i ho fem coure.
Posem la crema de llet al foc i quan sigui calenta li posem la gelatina que tenim hidratada.
Triturem els pèsols, els incorporem a la crema de llet amb la gelatina i ho posem amb motlles de silicona omplint-los una mica més de la meitat. Ho posem al congelador. Esmicolem el formatge feta fins que sigui una pasta. Traiem els motllos del congelador, li posem la crema de formatge, deixem descongelar els posem damunt d'una torradeta i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada