Les carxofes estan en el seu millor moment i les cloïsses són bones sempre. Faré un plat fàcil, però que sempre vé de gust.
Ingredients:
4 carxofes
1/2 kg. cloïsses
1 ceba
1 gotet de vi blanc
brou de peix
farina
julivert
oli
Preparació:
Posem oli a la cassola i incorporem la ceba que hem tallat a brunoise. Quan comenci a tenir color hi afegim una cullerada de farina i deixem coure.
A continuació hi afegim el vi i quan s'hagi evaporat l'alcohol, hi afegim el brou de peix i les carxofes que tenim pelades i partides en trossos,
tapem la cossola i deixem coure, passats una 6 ó 8 minuts, segons la mida de les carxofes, afegir les cloïsses,
deixar que les carxofes acabin la cocció i les cloïsses s'obrin, afegir julivert picat i ja podem menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada