diumenge, 20 de gener del 2013

RAP A L' ALL

A  aquesta recepta, hi ha qui diu rap a l' all cremat, jo li dic rap a l'all, ja que l'all no deu ser cremat si es cremat amarganteja per tan deu ser torrat, fen el típic suquet de pescador, sense ceba  amb tomàquet i all.


 Ingredients:
  • rap
  • alls
  • farina
  • tomàquet
  • llesca de pa fregida
  • fumet de peix
  • oli
Preparació:

Posem a una cassola als alls que em tallat a lamines, els fem enrossir i els reservem. Enfarinem el rap, el segellem i reservem.




Fem una picada amb el pa i part dels alls que hem daurat.En la mateixa cassola sofregim el tomàquet, quan estigui a punt afegim la picada i el fumet, deixem que redueixi una mica. Incorporem el rap i la resta d'alls, ho deixem coure fins que el peix estigui a punt.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada