dissabte, 26 de gener del 2013

FLAM DE CAFÈ

Un flam fàcil i deliciós. Hem de tenir en compte que el cafè no s'ha de fer bullir amb la nata i la llet  perquè es tornaria amarg. Si seguim l'ordre amb que l'explico queda molt bo.



Ingredients:
  • 1/4 de llet 
  • 1/4 de nata
  • 1 dl. de cafè
  • 5 ous
  • 225 grs. sucre
Preparació:

Posem 100 grs. de sucre a un cassó el caramel·litzem i posem una cullerada a cada motllo.


Posem a bullir la llet i la nata. En un bol barregem els ous i els 125 grs. de sucre. Quan la llet i la nata bullin, ho incorporem al bol on hi ha els ous amb el sucre i remenem.




 Incorporem el cafè. Ho colem perquè no hi hagin grumolls. Omplim els motlles i els posem a una safata per anar al forn amb aigua.




 Ho fem coure. Per comprovar si estan cuits, punxem amb una agulla, si surt  seca és que ja estan cuits. Els traiem de l'aigua, deixem refredar, els desemmotllem i ja podem menjar.




  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada