dilluns, 1 d’octubre del 2012

BACALLÀ AMB ROMESCO


El romesco és una salsa típica de Tarragona, que es pot posar amb moltes receptes, tan de carn con de peix, la més popular i potser coneguda, és la de peix, a la que si posa diferents tipus de peix i marisc. Avui en faré una amb bacallà que també hi queda molt bé i agrada molt.


BACALLÀ  AMB ROMESCO

Ingredients:
  •  Bacallà
  • Avellanes torrades
  • Llesques de pa tallades finetes
  • Alls
  • Nyores
  • Bitxo
  • Oli
  • Farina
  • Ous
  • Fumet de peix
Preparació:

Fem bullir els ous fins que siguin durs.

Posem la paella amb oli i fregim les llesques de pa i els alls. Quan estan cuits els reservem. 


Agafem el bacallà que tenim a punt de sal, l’enfarinem , el fregim i el reservem.


Posem al got de la batedora, les avellanes, els alls, el pa fregit, ho triturem fins que sigui fi. En aquest punt hi afegim el bitxo i les nyores. En aquest cas, he fet servir unes nyores que venen amb pasta envasades en pots ja preparades.

Tirem tirem la salsa que acabem de fer a la cassola que tenim al foc amb oli i ho deixem coure una mica  (1 minut).  Posem el bacallà que tenim reservat i afegim el fumet (si no en tenim hi posem aigua) i ho deixem coure. 


Posem els ous durs. Quan la salsa ha reduït ja està a punt de servir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada