dimecres, 3 d’octubre del 2012

AMANIDA AMB VINAGRETA DE COGOMBRE

De amanides ni han tantes que per variar en farem una de grega, amb la variació que la amaniren amb una vinagreta de melmelada de cogombre que ja he explicat com fer-la, així tenim un altre suggeriment on la podem posar.





AMANIDA GREGA AMB VINAGRETA  DE COGOMBRE

Ingredients:
  • Tomàquet madur
  • Cogombre
  • Pebrot verd
  • Ceba
  • Olives de kalamata
  • Formatge feta
  • Oli
  • Vinagre
  • Melmelada de cogombre (veure recepta)
  • Sal
Preparació:

Rentem els tomàquets i els tallem a mitges llunes i els posem a un bol. Se'ls hi afegeix el cogombre, el pebrot, la ceba, les olives i el formatge feta tallat a quadros. En un bol a part, posem 3 cullerades de  melmelada de cogombre, afegim vinagre, oli, sal  ho emulsionem i ho posem damunt la amanida i ja podem servir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada