ROTLLES AMB PAPER D’ARROS
Ingredients:
- Paquet de fulls de paper d'arròs
- Gambes
- Ou
- Pebrot vermell
- Alvocat
- Enciam
- Llimona
- Maionesa
- Mostassa a l'ancienne
- Oli
- Vinagre
- Herbes provençals
- Salsa soja
Preparació:
Posem a coure amb aigua per separat l'ou i les gambes. Quan les tinguem cuites les pelem i les reservem. Escalivem el pebrot, tallem l'alvocat i posem un raig de llimona així no s'oxida. Tallem tots els ingredients petits.
.Agafem les fulles de paper d'arròs, les hidratem amb aigua una a una, les eixuguem i posem els ingredients que tenim tallats.
Posem una mica de maionesa pel damunt i fem els rotlles.
Els anem posant a una safata que guardarem a la nevera coberts amb paper film. Abans de servir batem tots els ingredients de la salsa i la posem damunt dels rotlles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada