dimarts, 2 d’octubre del 2012

ROTLLES AMB PAPER D'ARROS

Els canalons freds al estiu venen molt de gust. Avui els he fet amb paper d'arròs.  El resultat és  més lleugers que els típics amb les plaques tradicionals.





ROTLLES AMB PAPER D’ARROS

Ingredients:
  • Paquet de fulls de paper d'arròs
  • Gambes
  • Ou
  • Pebrot vermell
  • Alvocat
  • Enciam
  • Llimona
  • Maionesa
Per la salsa:
  • Mostassa a l'ancienne
  • Oli
  • Vinagre
  • Herbes provençals
  • Salsa soja
Preparació: 

Posem a coure amb aigua per separat l'ou i les gambes. Quan les tinguem cuites les pelem i les reservem. Escalivem el pebrot, tallem l'alvocat i posem un raig de llimona així no s'oxida. Tallem tots els ingredients petits. 


.Agafem les fulles de paper d'arròs, les hidratem amb aigua una a una, les eixuguem  i posem els ingredients que tenim tallats.



Posem una mica de maionesa pel damunt i fem els rotlles.


Els anem posant a una safata que guardarem a la nevera coberts amb paper film. Abans de servir batem tots els ingredients de la salsa i la posem damunt dels rotlles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada