dimarts, 9 d’octubre del 2012

CREMA FREDA DE PASTANAGA AL CURRI


Aquesta crema de pastanaga és exquisida tant freda com calenta. En cas de prendre-la calenta reduir la quantitat de curri. Si volem una versió més light, substituir la nata líquida per suc de taronja. També ho podem combinar amb canyella o cardamom, li dóna un toc diferent.




CREMA FREDA DE PASTANAGA AL CURRI

Ingredients:
  •  Pastanagues
  •  Brou de pollastre
  •  Nata líquida
  •  Curri
  •  Pebre
  •  Sal
  •  Salsa de soja



Preparació:

Tallar les pastanagues i posar-les a coure en aigua i sal. Quan estiguin cuites, les escorrem  i  reservem. Posem les pastanagues en un bol amb el brou de pollastre i ho triturem, fins a obtenir una crema densa. Afegir la nata líquida i el curri, ho deixem refredar. Per servir, repartim la crema en bols individuals i adornem amb un cordó de salsa de soja.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada