De tornada de Sicília i refeta de menjar pasta, passo a cuinar una recepta de les moltes que ens van servir a l'illa. És molt ràpida i amb pocs ingredients, és a dir una solució per un dinar d'últim moment.
PASTA AMB RICOTTA I FESTUCS
Ingredients:
- Pasta (la que us agradi)
- Ricotta Salata o Ricotta fresca
- Bacó
- Carabassó
- Festucs picats
- Alfàbrega
- Oli
- Sal
Preparació:
Posem a coure en una olla amb aigua salada la pasta. Tallem el carabassó i el bacó a trossos petits. A una cassola sofregim amb oli el bacó, hi afegim el carabassó i deixem coure.
Mentrestant tallem a daus petits la Ricotta i la incorporem a la cassola, donem un parell de voltes i li posem els pistatxos. Si la salsa queda espessa, afegir unes cullerades de l'aigua de cocció de la pasta.
Afegir-li l'alfàbrega que hem tallat finament. Incorporar la barreja a la pasta que tenim bullida i servir immediatament sense deixar que es refredi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada