diumenge, 21 d’octubre del 2012

PASTA AMB RICOTTA I PISTATXOS


De tornada de Sicília i refeta de menjar pasta, passo a cuinar una recepta de les moltes que ens van servir a l'illa. És molt ràpida i amb pocs ingredients, és a dir una solució per un dinar d'últim moment.



PASTA AMB RICOTTA I FESTUCS

Ingredients:
  • Pasta (la que us agradi)
  • Ricotta Salata o Ricotta fresca
  • Bacó
  • Carabassó
  • Festucs picats
  • Alfàbrega
  • Oli
  • Sal


Preparació:

Posem a coure en una olla amb aigua salada la pasta. Tallem el carabassó i el bacó a trossos petits. A una cassola sofregim amb oli el bacó, hi afegim el carabassó i deixem coure.


Mentrestant tallem a daus petits la Ricotta  i la incorporem a la cassola, donem un parell de voltes i li posem els pistatxos. Si la salsa queda espessa, afegir unes cullerades de l'aigua de cocció de la pasta.


Afegir-li l'alfàbrega que hem tallat finament. Incorporar la barreja a la pasta que tenim bullida i servir immediatament sense deixar que es refredi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada