dilluns, 1 d’octubre del 2012

LLUÇ A LA MOSTASSA

Menjar un bon lluç de palangre sempre ve de gust. En aquest cas li farem una salsa a la mostassa. Aquesta salsa la podeu fer servir amb un altre peix com ara el rap que també se li diu molt. 





LLUÇ A LA MOSTASSA I CEBA

Ingredients:
  • 2 talls de lluç per persona
  • 2 cebes
  • 4 grans d'all
  • 2 cullerades de mostassa
  • 2 ous
  • 100 grs. de formatge ratllat
  • ½  tomàquet madur persona
  • Julivert
  • Pa ratllat
  • Oli  
Preparació:

Salem i empebrem el lluç i el posem a la safata untada amb oli per anar al forn.

Tallem la ceba a juliana i la fem coure a la paella fins que sigui transparent,  li afegim l'all tallat petit i el julivert.


En un bol batem els ous hi posem la mostassa i el formatge ratllat, ho barregem amb la ceba i ho posem damunt del peix.


Partim el tomàquet per la meitat i fem una barreja amb el pa ratllat, els alls i el julivert i ho posem damunt del tomàquet. Ho coem al forn.


Escalfem el forn a 200º hi posem la safata amb el peixi ho fem coure durant 15´




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada