LLUÇ A LA MOSTASSA I
CEBA
Ingredients:
- 2 talls de lluç per persona
- 2 cebes
- 4 grans d'all
- 2 cullerades de mostassa
- 2 ous
- 100 grs. de formatge ratllat
- ½ tomàquet madur persona
- Julivert
- Pa ratllat
- Oli
Preparació:
Salem i empebrem el lluç
i el posem a la safata untada amb oli per anar al forn.
Tallem la ceba a juliana
i la fem coure a la paella fins que sigui transparent, li afegim l'all tallat petit i el julivert.
En un bol batem els ous
hi posem la mostassa i el formatge ratllat, ho barregem amb la ceba i ho posem
damunt del peix.
Partim el tomàquet per
la meitat i fem una barreja amb el pa ratllat, els alls i el julivert i ho
posem damunt del tomàquet. Ho coem al forn.
Escalfem el forn a 200º hi posem la safata amb el peixi ho fem
coure durant 15´
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada