dimarts, 9 d’octubre del 2012

PASTIS DE PASTANAGA AMB SURIMI


Aquest plat és ideal per deixar fet el dia que no podem preparar el menjar al moment. Es pot servir fred o calent. Avui l'he fet amb surimi, però es pot fer amb gambetes petites cuites.Com és bastant contundent, si ho posem amb una amanida pot servir de plat únic.




PASTIS DE PASTANAGA AMB SURIMI

Ingredients:
  • 75 grs.de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 4 ous
  • 2 cullerades d’oli
  • 200 ml de llet
  • 200 grs de pastanaga
  • 150 grs de surimi
  • 120 grs de formatge
  • Mantega
  • Sal

Preparació:

Ratllem les pastanagues i tallem el surimi (palets de cranc).

A un bol posem la farina i el llevat. Afegim els ous un a un mentre anem remenant. Desprès hi  posem la llet i l’oli.

 Barrejar bé fins que tinguem una massa homogènia. Posar la pastanaga, el surimi i el formatge.

Rectificar de sal i barrejar tot fins que quedi ben integrat tot. Calentar el forn a 190º. Engrassar un motlle amb la mantega i posar-li la massa preparada. Ho posem al forn i ho deixem coure uns 25’. Comprovem si està cuit punxant amb una agulla. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada