dimarts, 9 d’octubre del 2012

CARBASSONS FARCITS

Aquí us presento una variació de la típica albergínia farcida.


Carbassons farcits

Ingredients:
  • pastanaga
  • ceba
  • espinacs
  • pebrots italians
  • salsa de tomàquet casolana
  • carbassons
  • formatge parmeggiano
  • all
  • julivert
  • pa ratllat

Preparació:
Per la salsa de tomàquet: tallar els tomàquets a trossos, treure'ls-hi la part verda i posar-ho a una paella al foc. Coure-ho fins que s'hagi evaporat gran part de l'aigua.

Pels carbassons: obrir els carbassons longitudinalment i fer-hi talls obliquos en les dues direccions. Amanir-ho amb un rajolí d'oli i sal i coure-ho al forn com a mínim 30 minuts a 180ºC. 

Un cop cuits, esperarem a que es refredin una mica i amb l'ajuda d'una cullera buidem els carbassons. Reservem la polpa que hem tret per afegir-la al farcit.

Pel farcit: preparar una paella amb una mica d'oli. Quan estigui calent afegir-hi les pastanagues tallades a mitges llunes, la ceba tallada a la rústica (trossos més aviat grans), els pebrots i els espinacs també tallats a trossos grans. Salar al gust i anar-ho remenant durant cinc minutets. 

Afegir-hi la salsa de tomàquet i coure-ho 5 minuts més. Retirem la mescla del foc i hi afegim la polpa del carbassó. Remenem tot el conjunt per repartir tots els ingredients.
 
Farcir els carbassons amb la mescla de verdures. Preparar en un plat o un petit bol una mescla amb pa ratllat, all i julivert picats.Escampar-ho per sobre dels carbassons farcits. Ratllar una mica de formatge parmeggiano per damunt de tot i gratinar 5 minutets i a taula. 

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada