Pumpkin pie
- 500 gr. carbassa
- 250 ml llet condensada
- 2 ous grans
- 1 cullera canyella en pols
- 1/2 cullera gingebre en pols
- massa brisa
- sal
Si tenim la carbassa d'una sola peça, la partim per la meitat li traiem les llavors i la posem a coure al forn a 180ºC durant 1 hora aproximadament. Si el que tenim és un tros de carbassa li traiem les llavors i la posem al forn (sense partir-la). Sabrem que està cuita perquè serà tova al punxar-la.
Treure tota la polpa de la carbassa amb una cullera. Xafar-la amb una forquilla fins que quedi com un puré. Afegir la llet condensada i les espècies i barrejar.
Estendre la massa brisa en un motlle, punxar-la amb una forquilla i coure-la al forn durant 10-15 minuts a 180ºC. Retirem del forn i avoquem la mescla de pasta de carbassa a dins. Procurar repartir bé la mescla per que no quedin forats.
Coure al forn a 250ºC durant 15 minuts. Baixar el forn a 180ºC i deixar coure uns 30 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada