diumenge, 28 d’octubre del 2012

PASTIS DE CARN PICADA


El plat d'avui és una variació de les típiques mandonguilles, amb la particularitat que es pot prendre tant fred com calent. A més com ara es porta molt el menjar a la feina amb carmanyola, aquest plat és molt adequat.




ROTLLO  DE CARN PICADA

Ingredients:
  • 300 grs. de carn de vedella picada
  • 300 grs. de carn de porc picada
  • 1 gotet de conyac
  • Molla de pa remullada amb llet
  • 1 ou
  • 3 cebes
  • 2 tomàquets
  • Farina
  • Julivert
  • Pebre
  • All
  • Sal
  • Oli
Acompanyament:
  • Puré de patata
Preparació:
Tallem 1 ceba, els alls i el julivert ben petit i ho afegim a la carn que tenim salpebrada. Hi posem la molla de pa i l’ou i ho barregem tot.




Fem un rotllo ovalat


L’enfarinem i el sofregim, 


quan comenci a agafar color hi posem la ceba tallada a mitges llunes, li donem uns tombs hi posem el tomàquet i el conyac,



 tapem i ho fem coure a foc baix. Quan sigui cuit el reservem i passem la salsa per la batedora, el tallem i servim amb la salsa i  puré de patata.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada