El plat d'avui és una
variació de les típiques mandonguilles, amb la particularitat que es pot
prendre tant fred com calent. A més com ara es porta molt el menjar a la feina
amb carmanyola, aquest plat és molt adequat.
ROTLLO DE CARN
PICADA
Ingredients:
- 300 grs. de carn de vedella picada
- 300 grs. de carn de porc picada
- 1 gotet de conyac
- Molla de pa remullada amb llet
- 1 ou
- 3 cebes
- 2 tomàquets
- Farina
- Julivert
- Pebre
- All
- Sal
- Oli
Acompanyament:
- Puré de patata
Preparació:
Tallem 1 ceba, els alls
i el julivert ben petit i ho afegim a la carn que tenim salpebrada. Hi posem la
molla de pa i l’ou i ho barregem tot.
Fem un rotllo ovalat
L’enfarinem i el
sofregim,
quan comenci a agafar color hi posem la ceba tallada a mitges llunes, li
donem uns tombs hi posem el tomàquet i el conyac,
tapem i ho fem coure a foc
baix. Quan sigui cuit el reservem i passem la salsa per la batedora, el tallem
i servim amb la salsa i puré de patata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada